torsdag 5. mars 2009

Chille dager, vår, kamper, Boston Market, birthday parties & Google Earth

Tirs: hadde kamp (2-1)
Ons: coach wagner fikk oss til å jogge/løpe rundt hele skola (ja jeg vet at hvis du tenker kvs nå, så er d null stress og tar deg 2 min, tingen er at d faktisk tok oss 14 min å gjøre dette)! hvis du slår opp Plano West Senior HS på google earth kan man se hvor svært skoleområdet er, tror d er rundt 2-3 miles rundt!
Tors (i dag): bare vanlig trening. I dag blåste d så fælt at d ene målet tippa over og keepern vår kaster seg ned på bakken med henda over huet i frykt for at målet skulle treffe henne. funniest thing ever. lol. 

ble boston market til middag i dag, dvs kylling, mashed potatoes (lover deg, de kaller d d, men d smaker som noe helt annerledes) og steamed vegetables. men boston market er en av mine favoritter fordi d har også turkey og steak der ++ er begynt å bli sykt lei av taco bell nå. for vi spiser take-out mat hver dag, og når man gjør d så blir d gjerne mye av d samme. min host mom kommer sent hjem, og da blir d sånn. kjenner at jeg savner å spise hjemmelagde kjøttkaker, pannekaker eller bare simpelt en grandiosa! Alt er annerledes her, pannekaker og taco -- de gjør jo alt mye mer usunt enn d d er, til og med melka her smaker liiiitt annerledes. 

det er vel hva de kaller vår her. er kanskje min favorittårstid her fordi d kommer så mange fine, hvite blomster på alle trærne her og fuglene kvitrer glade og sola begynner å ta ordentlig. I morra er d meldt rundt 30 grader igjen. vår. 

i morra er d kamp igjen, bortekamp, så laget kjører samla i en gul, amerikansk skolebuss! d var gøy i begynnelsen, men d er ikke så kult lengre.. hehe.. er digge seter i hvertfall da! 
Hver gang vi har bortekamp og vinner synger vi en vinnersang når når vi krysser gata og kommer inn på "Parker" (en vei) foran skola, alle er connecta, holder lillefingre, også synger vi 

West Wolves Leaders of the Pack, Pack, Pack
They will never see us looking Back, Back, Back
They will try to beat us, but they never will defeat us
Plano, Plano, Plano, Plano, West, We´ re the BEST

Lørdag skal jeg være med lillesøstra til et bursdagsparty på formiddagen, senere skal jeg spise middag og på et show med noen venner. det er rart d der med hvor mye de gjør ut av barnebursdager her i forhold til norge. kjøper inn alt mulig stæsj i samma tema og candy og planlegger skikkelig!!
 
Skola går bra om dagen, begynner å bli vant til at alle dager er like (har nemlig alle fag hver dag, så 7 fag hver dag!- vet er forskjell fra 3 på KVS!). Ganske så chille dager, og har hardly never lekser. Må bare lese litt før tester. 
I dag så brukte jeg hele spansktimen på å vise Mr. Stager rundt på google earth! hahaa d var gøy! flesberg er jo så lite, så er skikkelig kornete der, men noen har lagt ut et bilde fra Vangestad sletta, så viste d, og litt Kongsberg. Tok meg også tida til å vise Gol og hvor slekta bor i Hallingdal;) thihi gøy med spansk!;) han viste meg hvor de andre utvekslingsstudentene hans var fra, ei fra Sør-Korea og en fra Sør-Afrika, og ei fra Kina. Også kom jeg fra Norge da. Er jo litt rart å tenke på at folk fra så mange steder i verden er samlet på samme sted. 

anyway- begynner å bli seint... jeg tenker jeg skal hoppe i seng snart, ja i SENG, siden vi ikke har besøk lengre, flytta jeg tilbake til rommet mitt, som da har blitt leid ut. og d var deilig for kjenner at ryggen er litt sliten etter å ha liggi på en sovesofa, der de derre firkanta, stål-pinnene gnager seg litt inn i ryggen:) men først skal jeg se friends!

har sagt d før, men setter pris på om folk legger igjen en kommentar, så jeg vet hvem som gidder å lese de kjedelige blogginnleggene mine;) hehee

natta!:D

10 kommentarer:

Anonym sa...

Høres ut som du har det bra :)
Var koselig å prate med deg på Søndagen :) Nå har Bjørnar reist til Bodø igjen, kjørte han til flyplassen tidligere i uka :( To uker går jo kjempe fort!!
Vi må snakkes på Skype igjen snart !!
Klem klem Lise

Anonym sa...

Livet i usa virker så gøy :D Selv om de gjør maten ekstra usunn og spiser take-away hver dag! Dessuten er du heldig som har det så varmt nå :)

Mette Sofie sa...

Leser ofte, jeg assa! =)
<3

Anonym sa...

Endelig kom jeg inn på bloggen igjen.Så nå var det veldig koselig å høre fra deg. Tore og Peter er her, det er helg og det SNØR.
Klem og hilsen, Bestemor.

Anonym sa...

Hei!

Vi skal på slalom i Funkelia. Håper du har det bra! Hilsen Tore og Peter.

Anonym sa...

Hei Marie.
Må stadig innom å kikke på bloggen din. Følger med på hvordan du har det.
Håper du forsatt har det fint. Men du begynner vel å merke at du har vært lenge hjemme fra. Her er alt bra. Vi gleder oss til vi skal bort å besøke Line. glerer meg enda mer til å få henne hjem. Deg også!! Håper du tar deg tid til å stikke innom en tur da:-)
Ha det fint så lenge
Bjørg

Anonym sa...

Mandag og nydelig vær.Hellik kom igjen i gårkveld og han brøyta og ordna opp. Grethe og Thorbjørn er i Spania, Jon og Thorberg passer pus og hus.Vi og stikker oppom i blant.
Nå skal jeg på fysioterapi, siden lage wok, Hellik liker det.
Savner jenta vår.
Klem fra bestemor.

Anonym sa...

Koselig å se og høre deg igjen. Selv om det bare er på skype.Gleder meg til våren nå. Komme over å hente deg i kombinasjon med en tur. Savner deg. Ønsker verdens beste datter en fin dag. Stor klem P.

Anonym sa...

skulle bara kika in pa bloggen :)
de va kul o snacka i gar! far beratta hur det gar med prom sen ;) <3

Anonym sa...

Mange svar på bloggen nå. Det forplikter, skriv mer.Det trenger ikke være så langt.
I dag har jeg anstrengt meg litt, skrivi et lengre brev på engelsk til folka på Kampestadfarmen.I går var Jon her på middag, i dag kommer Grethe og Thorbjørn igjen.
Nydelig vær.Klem og hilsen fra bestemor.