torsdag 30. april 2009

Swine Flu in Plano

"A day after Fort Worth public schools shut down the whole school district after one confirmed case, Dallas and Plano public schools each had their first case and chose only to close the schools affected.

In Fort Worth, 80,000 students and their families were figuring out the logistics of an unplanned “vacation” that will last at least a week. School officials there said they made the call to close Wednesday after talking to Tarrant County health officials."

Min vertsmor fikk akkurat en email om at den første skolen i Plano har nå blitt stengt, Wilson Middle School, pga en elev der som hadde testet positivt for the Swine Flu. Jeg bare håper ikke at de stenger flere skoler i PISD (Plano Independent School District). Alt er uvisst nå, ang UIL, altså State og div større konkurranser fra skolens side kommer da muligens enten til å bli utsatt eller cancelled. Om de bestemmer å stenge skolen, blir det i over en uke (nei er ikke så gøy med en ukes ferie oppi dette hysteriet, og da kan det også hende at vi må ta igjen den uka i juni:/)

I Fort Worth er jo skolen stengt nå, etter flere tilfeller med svineinfluensa. De åpner ikke skolene før May 11th. 

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hoi,hoi. Det skjer en del hos dere og i området ditt om dagen. Følger med på nyhetene, men får håpe det er noe oppblåst. I Norge dør det over 1000 av influensa hvert år, så dette er jo små tall relativt sett. Mye oppstyr med fugleinfluensaen i Asia sist også, men det roet seg.Trenger ikke å oppsøke det, men prøve å leve så normalt som mulig. Fint at du koser deg ellers med venner, fotball og andre aktiviteter. Snakkes på skype i helgen. Stor klem frs P.

Anonym sa...

Var spent på om skolen din er stengt, men altså foreløbig ikke.Kan være det er overdrivi,men koselig er det ikke.
Tore og Peter er her, Hellik kommer i efta.Har blitt så grønt og fint.Fin tid.Venter mye gjester framover.Klem og hilsen,bestemor.

Marit sa...

Nå er det kommet til Danmark!! :O tenk om det kommer til Norge da! :S

Gleder meg til du kommer hjem!
Skikkelig koselig å snakke med deg på fredagen!
<3

Marie sa...

koselig å høre fra dere:)

haha marit, vi skal nok alle komme fint ut av dette;)
same! <3