lørdag 25. april 2009

POWDER PUFF ´09



Powder Puff var bare utrolig gøy:)

 Dette var da altså en fotballturnering som tok sted out on the football field torsdag mellom seniorene og juniorene på skolen!
Bortsett fra at kampene var korte (skulle gjerne hatt myyye lengre spilletid) og at dommerne var partiske (fordi de var alle seniorer), så var det bra! 



Da laget mitt spilte en kamp, krasjet en av spillerne våre, med ei fra et annet lag (ho prøvde å ta ballen fra vår spiller). Jenta datt i bakken med hodet først, og når ho løfta hodet var det bare masse blod på hendene hennes osv:/ men da ho fjernet hendene sine, så så vi at det bare var et lite kutt i panna. Det bare virka "større" fordi det var en del blod. 
Bortsett fra den episoden var alle kampene "rene". Ble ikke skada i det hele tatt, fikk bare blod på tann da vi varma opp og fanga en ball som traff leppa mi, men hey fanga ballen da! hehe 
MEN det var mange som juksa med flagga og gjorde en del ting som ikke var lov:/ men sånne er det jo noen av overalt.



Skal innrømme at det var ganske competitive hele opplegget, den skoldedagen kampen skulle arrangeres, hadde alle på draktene på skola og store posters hang overalt og spiriten var høy!
Det er alltid seniorene som vinner dette greiene (kanskje fordi de har senior dommere?!) anyway- i fjor hadde visst 2 jenter brekt armen! var ikke så gæli i år da;)

1 kommentar:

Anonym sa...

Nå var det ordentlig koselig å høre fra deg igjen.Fine bilder,mye spennende å være med på.
Jeg har vært med båt ut fra Tønsberg i dag.Flott dag,trivelige folk.Og mange TAKK for brev og dikt.Kommer i permen.
Klem fra bestemor.