onsdag 21. januar 2009

Battle of the Mound

Siden det var "Martin Luther King Jr. Day" på mandag, hadde vi fri fra skola, som var deilig:) men vi hadde practice fra 10-12am fordet. Ikke veldig hard en, bare litt sprint og noen andre øvelser med ball. Tirsdag hadde vi kamp igjen! Vi spilte mot Ursuline og vant 2-1:)



Så langt er dette resultatene våre:
Plano West- Coppell (0-3)
Plano West- Euless Trinity (3-0)
Plano West- Ursuline (2-1)

- altså har vi tapt 1 og vunnet 2. 


Torsdag, fredag og lørdag deltar vi i en turnering, "Battle of the Mound". Har to kamper i morgen torsdag og 1 kamp fredag, men alle er tidlig på dagen, så må dra fra skola til lunsj:) så har vi to korte skoledager i vente:) Coachene er klare på at vi går inn for å vinne og coachen vår sa at ho forventa egentlig at vi vant hele greia.. jada, vi får da se hvordan d går! men trenerne skal vel sette høye mål, right?!

I går fikk USA en ny president og hele dagen var spesiell. På skola gjorde vi ikke så veldig mye, men fulgte med på hva som skjedde i Washington. Er jo ikke så ofte at USA får en "farget" president;) Er litt rart å tenke på at Bush ikke er president lengre. Han fløy ganske fort til Texas da han var ferdig i Washington. Er man ferdig, er man ferdig!




Anyway- ønsk meg lykke til på turneringa!:) 
Håper alle koser seg i kalde vinternorge mens vi har 26(!) grader i morgen! Frem med solbriller, sandaler og sommerkjolen;) 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Koselig å høre fra deg igjen. Travle dager, skjønner jeg.
"Barna dine" er snille gutter.Ailo hørte stemma di og kom løpende da du var i telefonen.Savner deg og lurer påhvor i all verden du har blitt av.
Vinter, vind og snø.
Klem fra bestemor.

Anonym sa...

Søndag fm..Tore og Peter har reist tilbake til Oslo.Bjørnar, Lise og Hellik er også heime,masse snø i natt, men nå har vi noen som tar seg av det.Veldig bra!
Venter å høre fra deg.
Klem fra bestemor.